Ta en titt på www.teateruro.no

Følg oss på facebook!
Følg linken:
www.facebook.com

Medvirkende

Sara Fellman


Sara Fellman
har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio). Har blant annet jobbet ved Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata), spilt barneteater med Teater Radix og dubbet for Nordubb. Hun er også med i gruppen Teater Ekko. Sara har vært med på å etablere, administrerer og spiller i teatergruppen Teater Uro, som spiller barneforestillingen “En lillebror for mye”. Denne forestillingen har Sara skrevet både tekst og musikk til. Hun skal også spille i forestillingen ”Når vi døde vågner?” i regi av teaterkompaniet Røde Rom på Kulturnatt i Oslo.Henrik Stoltz Vernegg

Henrik Stoltz Vernegg
har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS. Har blant annet jobbet ved Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata), Involve Yourself 2007, Veni-PIPPI-Vici med teatergruppa Skrømt og ”Det rasler i røysa” for DKS Lørenskog 2008 og 2009. Henrik har vært med på å etablere, administrerer og spiller i teatergruppen Teater Uro, som spiller barneforestillingen “En lillebror for mye”.

Morten FagerliMorten Fagerli
er utdannet pianist fra Barratt Dues Musikkinstitutt og har konservatorieutdannelse fra Barrat Dues Musikkonservatorium og Bergen Musikkkonservatorium (nåværende Griegakademiet). Han har hatt konserter blant annet på Nasjonalbiblioteket, Blåfarveverket og har sammen med fløytisten Germaine Bouts Hexeberg spilt over 200 institusjonskonserter, blant annet i regi av Akershus Musikkråd og Den kulturelle spaserstokken. Han spiller siden 1997 jevnlig konserter sammen med hornisten Pernille Kaarslev i Danmark og Norge.  De har også opptrådt sammen i Tyskland og Sveits.